Pundhak-pundhak Ngatasi Jaman Kangelan

Hunan Xiangtan Xiang Yu Guo Food Co., Ltd. Nyumbangake Bahan Nyegah Epidemi kanggo Mbantu Karya Front-line.

Saiki, pencegahan lan kontrol epidemi minangka tumindak nasional.Iku tanggung jawab saben wong.Ing wayah sore tanggal 6 Agustus, Xiang Yu Guo Food Co., Ltd. langsung tumindak, kanggo nanggepi panjaluk bahan pencegahan lan kontrol epidemi dening garis ngarep.

Minangka anggota partai, pimpinan perusahaan kita menehi peran lengkap kanggo perang benteng lan anggota partai dadi pionir.Perusahaan kita nanggapi kanthi aktif marang pamrentahan warga Xiangshui Township ing zona ekonomi Xiangtan, kanthi nyumbangake persediaan pencegahan epidemi, disinfektan, alkohol medis, banyu mineral lan pasokan liyane kanggo para prajurit ing garis ngarep.Hunan Xiangtan Xiang Yu Guo Food Co., Ltd. nyumbang kanggo perang nglawan epidemi kanthi tumindak aktif.

Pundhak kanggo Pundhak1

Lunga ing ngendi ana epidemi, perang nganti ilang.Nalika babak anyar COVID-19 nyerang, tekanan kebutuhan materi ing garis ngarep mundhak banget.Ngerti kahanan kasebut, perusahaan Xiang Yu Guo nyoba paling apik kanggo tuku bahan pencegahan epidemi kanthi cepet lan nyumbang kanthi pas wektune.Kita yakin manawa, anggere kita nyawiji dadi siji, kita bakal menang perang tanpa rokok nglawan wabah kasebut.

Hunan Xiang Yu Guo Food Co., Ltd. didegaké ing kutha Xiangtan, kutha asal saka budaya abang kita, lan diwiwiti karo Masakan Hunan.Iku produk tetanèn skala gedhe lokal ngolah perusahaan teknologi tinggi.Tekad kita kanggo nggawe nilai dhewe, menehi kontribusi kanggo mujudake revitalisasi padesan, lan supaya warga desa duwe rasa seneng lan seneng.Uga kanggo negara lan masyarakat kanggo kontribusi pasukan kita!Kita pitados bilih dening kabecikan saka nambah integritas, gaya pragmatic, kualitas dhuwur lan layanan long-term, Hunan Xiang Yu Guo Food Co., Ltd. bakal bisa kanggo entuk prestasi luwih sarwa ing mangsa!Sugeng rawuh ing Xiang Yu Guo!

Nyawiji dadi siji, perang bahu menyang pundhak, menang perang iki!

Pundhak menyang Pundhak2
Pundhak menyang Pundhak3

Wektu kirim: Jun-30-2022