spanduk1
spanduk2
spanduk3
spanduk4

Welcome kanggo
Panganan Xiang Yu Guo

Hunan Xiang Yu Guo Food Co., Ltd. didegaké ing Januari 2012 ing kutha Xiangtan, kutha asal saka budaya abang kita.Miwiti karo Masakan Hunan, kita minangka perusahaan teknologi tinggi produk pertanian kanthi pengadaan, produksi, riset, pangembangan lan dodolan.Kita duwe rong pabrik produksi pangan, lan perusahaan dagang impor & ekspor, kanthi nilai output taunan RMB 200 yuta.Produk kita ditampa kanthi apik dening konsumen, lan ditemokake ing Malaysia, Korea Selatan, Singapura, Kamboja, Filipina, Vietnam, Thailand, India, Ethiopia, Hong Kong, Macao lan negara lan wilayah liyane.

sinau liyane

Produk Kita

Kita minangka perusahaan teknologi tinggi produk pertanian kanthi pengadaan, produksi, riset, pangembangan lan dodolan.

Xiang Yu Guo News

Kita minangka perusahaan teknologi tinggi produk pertanian kanthi pengadaan, produksi, riset, pangembangan lan dodolan.

  • klien4
  • klien2
  • klien3
  • klien1
  • klien5